ACUMULLIT SA TECHNOLÓGIA

Exkluzív növényeket használunk, amelyeket az egész világon gyűjtünk össze és minden termékhez egyedi receptúra alapján kombinálunk. A növények legértékesebb részeit (leveleket, gyökereket, virágokat, gyümölcsöket, magokat) úgy választjuk meg, hogy kiegészítsék egymás hatását. A receptek létrehozásakor koncentrált tudást alkalmazunk az egyes termékek optimális összetevőinek meghatározásához.

Innovatív technológia

Tudtad, hogy a természetnek természetes, nyugtató hatása van a testre, az elmére és a lélekre? Még a zivataral, villámlással és mennydörgéssel is? Többek között zivatar alatt elektromágneses mező jön létre. Ezt a természettől teljesen természetes jelenséget már régóta használják alternatív gyógyító módszerekben, például a mágneses terápiában. Évekig tartó kutatás után sikerült ezeket a hatásokat felhasználni termékeinkhez.

A gyümölcsöket, gyógynövényeket a betakarítási szezon csúcsán kézzel válogatják ki, és a szabadalmaztatott Acumullit SA technológia segítségével a növényekbe visszaállítják az anion (negatív ion) energiát, miközben kivonják belőlük a DNS-t. Ezután az anion növényi DNS-t beágyazzák a vitamincukorkákba. 

Az APLGO anion DNS cukorka teljes terméksorozatát a cég saját gyártóüzemében készíti Kisinyovban, Moldovában.

A cég gyártási létesítményekből, irodákból és a minőségbiztosítás laboratóriumából áll. Több mint 4500 négyzetméter területtel rendelkezik.

Termékeik gyártásának teljes folyamata itt zajlik, a recept készítésétől a gyártáson és a csomagoláson át a szállításig.

Minden összetevő és gyártástechnológia megfelel az összes nemzetközi minőségi és biztonsági előírásnak.

Az FDA nyilvántartásba vette a termékek szállítását és értékesítését Észak-Amerikában, valamint tanúsítvánnyal rendelkezik az EU és Kelet-Európa értékesítésére.

APLGO gyártás
APLGO tanusítványok

Az APLGO termékek gluténmentesek, és génmódosított anyagokat nem tartalmaznak!